Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

NG-criterium TTK Turnhout

Datum: 
zondag, 16 april, 2023
Plaats: 
Slachthuisstraat 13 C 2300 Turnhout

Afgelopen zondag (16 april) vond het NG-criterium plaats in Turnhout. We zagen veel spannende wedstrijden, maar vooral veel spelplezier. De titel ging uiteindelijk naar Johan Kenis (Westel). Hij versloeg Danny Baeten (Turnhout) in een bijzonder spannende finale. Bedankt aan alle deelnemers!

Er werd in drie reeksen gespeeld in het lokaal van TTK Turnhout. De titels in de reeksen voor de niet-aangesloten spelers gingen naar Filip Laermans en Françoise Meulemans.

In de grote reeks met alle spelers zagen we een spannende strijd voor de oppergaai. Danny Baeten en Steven Campe waren de groepswinnaars en plaatsten zich zonder nederlaag voor de halve finale. Daarin namen ze het op tegen de tweede uit de andere groep: Ringo Van Dingenen en Johan Kenis. Danny Baeten raakte na een zware viersetter net voorbij Ringo Van Dingenen. Johan Kenis zorgde voor een kleine verrassing door zich te plaatsen voor de finale. Kenis versus Baeten was de finale van dit NG-criterium. Beide beginnende spelers haalde een hoog niveau in de finale. Danny kwam 2-0 voor in sets, maar het was nog niet afgelopen. Johan bleef erin geloven en won nipt de twee volgende sets. De beslissing ging dus vallen in de belle, mooier kan haast niet. Nek aan nek bleef de set verlopen, uiteindelijk kon Johan het hoofd koel houden en met 12-10 triomferen. Gefeliciteerd Johan!
Er werd nog gespeeld voor de derde plaats, deze ging naar Steven Campe. 

De volledige uitslag kan u hieronder terugvinden. We hopen dat jullie het tafeltennisvirus nu helemaal te pakken hebben. 

 


LOGO SPORT VLAANDEREN