Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Provinciale training

Update corona maatregelen: Sinds 8 juni kunnen de provinciale trainingen worden hervat.

Volg de instructies die zijn vertaald door de VTTL vanuit de algemene maatregelen naar clubtrainingen in tafeltennis ook voor uw provinciale trainingen.
-12-jarigen moeten de afstandsregels niet respecteren, zij mogen opnieuw vrij spelen en sporten. De trainer vermijdt niet noodzakelijke contacten met de kinderen en draagt een masker. Contact vermijden tussen trainingsgroep -12 en andere groepen. Info van veiligheidsraad over sportactiviteiten tot en met 12 jaar op pagina 7 en 8


Elke provincie heeft een provinciale kern van -12 jarigen waarmee wekelijks wordt getraind en collectief wordt deelgenomen aan tornooien. Kans tot onwikkeling van het individu staat centraal in deze kern.
Er is ook kern van benjamins waarmee maandelijks wordt getraind en waarbij plezier en participatie centraal staan. Drie keer per jaar worden hiervoor in verschillende clubs scoutingsdagen georganiseerd.

Selecteer uw provincie hieronder voor het aanbod van het seizoen 2019-2020.

------------

"Alles wat waardevol is in de menselijke samenleving hangt af van de mogelijkheid tot ontwikkeling die het individu wordt geboden."
- Albert Einstein

LOGO SPORT VLAANDEREN