Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Provinciale training

Aangezien de Nationale Veiligheidsraad ten gevolge van het corona-virus beslist heeft dat alle manifestaties in het hele land op welk niveau dan ook, van alle sportieve of culturele aard, recreatief of andere en om het even hun grootte en of ze openbaar dan wel privé zijn, verplicht moeten worden geannuleerd en die maatregelen van kracht blijven tot zeker 3 april (volgens minister De Crem zelfs "op straffe van boetes"), wordt op alle niveaus elke samenkomst onderbroken tot ten minste 3 april.

Hier vallen niet alleen alle wedstrijden en tornooien, maar ook alle trainingen, zowel club- als privé onder. Ze mogen niet plaatsvinden.


Elke provincie heeft een provinciale kern van -12 jarigen waarmee wekelijks wordt getraind en collectief wordt deelgenomen aan tornooien. Kans tot onwikkeling van het individu staat centraal in deze kern.
Er is ook kern van benjamins waarmee maandelijks wordt getraind en waarbij plezier en participatie centraal staan. Drie keer per jaar worden hiervoor in verschillende clubs scoutingsdagen georganiseerd.

Selecteer uw provincie hieronder voor het aanbod van het seizoen 2019-2020.

------------

"Alles wat waardevol is in de menselijke samenleving hangt af van de mogelijkheid tot ontwikkeling die het individu wordt geboden."
- Albert Einstein

LOGO SPORT VLAANDEREN      logo Ethias