Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Vlaams Jeugdcriterium fase 2

Datum: 
zondag, 18 januari, 2015
Plaats: 
Roeselare / Herckenrode

Alle records werden verbroken op ons Vlaams Jeugdcriterium voor -12 jarigen afgelopen weekend, zowel op vlak van aantal deelnemers als op vlak van vlotte organisaties.

In West-Vlaanderen vond het VJC tegelijk plaats met de provinciale jeugdliga in de grote sporthal van Roeselare. Alles was perfect op elkaar afgestemd onder leiding van Marc Coudenys en Jeroen Vanmassenhove langs VJC zijde.
Er waren 76 deelnemers (77 inschrijvingen). Dankzij een vlotte organisatie kon het criterium reeds om 16u worden afgerond.

In Limburg/Kempen werden de jongens en meisjes reeksen opgesplitst, omdat 86 inschrijvingen (uiteindelijk 82 effectieve deelnemers) net iets te veel leek voor één clublokaal. De jongens speelden in het lokaal van TTK Herckenrode, onder leiding van Jean Verlaek, Bert Cardinaels en Magda Marchal. Ook hier een zeer vlotte organisatie en een afronding om 16u. De meisjes speelden in het lokaal van TTC Stokrooie onder leiding van Reine Jacquemijn. Alles verliep ook daar zeer vlot, met een afronding om 14u30.

Proficiat aan alle deelnemers voor het tijdig aankomen of afmelden (er was slechts 1 afwezige zonder verwittigen). Ook een pluim voor alle teams (hoofdscheidsrechters, hulpscheidsrechters en IT-er) voor de goede werking. Dit is het imago dat we met het Vlaams Jeugdcriterium nastreven. Een laagdrempelig criterium voor onze jongste leden met voldoende en vlotte speelgelegenheid!