Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

BK jeugd 2017

Datum: 
zondag, 12 februari, 2017
Plaats: 
Louvain-La-Neuve

Op zaterdag 11/02 en zondag 12/02 werden de Belgische kampioenschappen jeugd gespeeld te Louvain-La-Neuve. Onze Vlaamse jeugdspelers gaven het beste van zichzelf in diverse leeftijdsreeksen. Ondertussen zijn de medailles verdeeld. Alle detailresultaten kan U hier terugvinden...

Knappe resultaten werden er genoteerd van onze Vlaamse spelers. Proficiat aan Laurens Devos (Sokah Hoboken) en Lisa Lung (Diest) met hun gouden medaille bij de junioren jongens en meisjes. In de reeks -21 jaar wist Nathalie Marchetti (Diest) de gouden medaille te veroveren. Verder was er in het enkelspel nog de zilveren medaille van Julie Van Hauwaert (Zandvoorde) bij de meisjes miniemen en Tom Closset bij de jongens preminiemen. Een bronzen medaille werd gewonnen door Siebe De Winter (Berlaar) in de reeks jongens preminiemen, Maria Kovtoun (Lanaken) in de reeks meisjes preminiemen, Sara Devos (Lauwe) in de reeks meisjes miniemen, Olav Kosolosky (Sokah Hoboken) in de reeks jongens cadetten, Kseniya Myrzoyeva (Gullegem) in de reeks meisjes preminiemen, Marie Maesen (Diest) in de reeks -21 jaar, Sofie Van Meerbeek (Meerdaal) in de reeks meisjes cadetten en Jules d'Hollander (Hamme) en Florian Van Acker (Gullegem) in de reeks -21 jaar.

In dubbel onthouden we vele Vlaamse ereplaatsen met eindoverwinningen voor Laurens Devos/Olav Kosolosky (Sokah Hoboken) in de reeks jongens junioren. David Henkens en Ken Waegeman (beiden rooigem) behaalden het goud in de reeks dubbel -21. 

 

 

Bijlage(s):