Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

NG-criterium 2023

De VTTL wil het recreatief karakter van onze sport blijven promoten. Ook in 2023 zullen er NG-criteriums georganiseerd worden. We zoeken clubs om zo'n evenement op poten te zetten.

Clubs die zijn aangesloten bij VTTL kunnen ondersteuning krijgen voor de organisatie van dit laagdrempelig criterium met recreatief karakter. Zie draaiboek in bijlage.

Het doel is dat spelers zonder klassement vanaf minimum leeftijdscategorie junior het tegen elkaar kunnen opnemen in een criteriumvorm, waarbij men altijd start in poules. Daardoor kan elke deelnemer meerdere wedstrijden spelen. Een trofee is voorzien voor de eerste drie plaatsen bij de heren en dames en een aparte trofee zal worden uitgereikt aan de sterkste mannelijke en vrouwelijk recreant.

Dit is het enige criterium binnen de VTTL waarvoor aansluiting bij de VTTL niet verplicht is. Wij mikken namelijk ook op deze doelgroep, zodat mensen op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met onze clubs en de werking van van onze federatie.

De kandidaturen dienen ingestuurd te worden via het webformulier hieronder.
Het criterium moet uiterlijk 2 maanden voor aanvang aangevraagd worden. De aanvragen worden behandeld op volgorde van inschrijving.

Na afloop van het criterium worden de uitslagen bezorgd aan de VTTL, samen met eventueel foto's en een kort verslag. Een verslag van het NG-criterium zal dan verschijnen op de VTTL-website en de social media.

 


LOGO SPORT VLAANDEREN