Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Europe Cup

Sokah Hoboken heeft er al een mooi parcours opzitten in de Europe Cup. De Antwerpse club heeft zich ondertussen gekwalificeerd voor de 1/8ste finale. Daarin is het Italiaanse Messina de tegenstander.

De tweede ronde van de Europe Cup werd vorige week afgewerkt in Tsjechië. Sokah moest het daar opnemen tegen Kalo Meh (Hongarije), Juncal (Portugal) en Havirov (Tsjechië). Benjamin Brossier, Quentin Robinot en Mathieu De Saintilan waren in uitstekende doen. Een groepszege was belangrijk om als reekshoofd de loting in te gaan, dat beseften de spelers maar al te goed. Na twee overwinningen werd in een spannende ontmoeting ook het Tsjechische Havirov met 3-2 verslagen en zo werd ook de groepswinst veiliggesteld.

Loting in Luxemburg
Vandag (maandag) werd er in Luxemburg geloot voor de 1/8ste finales van de Europe Cup. Sokah treft het Italiaanse Messina. Bedoeling is dat midden november tijdens een beperkte vijfdaagse een thuis- en uitwedstrijd volgt. Slaagt Sokah erin Messina opzij te zetten, dan komt het in de kwartfinales van de Europe Cup uit tegen het nummer drie van poule B uit de Champions League. Daarin zijn het Franse Hennebont, het Duitse Mühlhausen en het Oostenrijkse Wells ondergebracht.

Meer info: 

 


LOGO SPORT VLAANDEREN