Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Gezocht: 55-plussers!

De Vlaamse Tafeltennisliga is opzoek naar 55-plussers! Als federatie willen we een specifiek en laagdrempelig aanbod uitwerken voor de doelgroep. Zo willen we de 55-plussers informeren, activeren en animeren met onze sport. Ben jij de persoon waar wij naar opzoek zijn? Schrijf je dan zeker in onderaan de pagina!

Eén van de beleidsfocussen van de Vlaamse Tafeltennisliga is het laagdrempelig project. Volgende vier jaar zullen we met het laagdrempelig project focussen op het informeren, activeren en animeren van 55-plussers. Zo willen we zoveel mogelijk leden en niet-leden laten kennismaken met het recreatief aanbod. 

Tafeltennissen voor het plezier
In het project focust de federatie op de recreatieve 55-plusser. Tafeltennissen voor het sportieve, het sociale, het gezondheidsgerelateerde, of gewoon het plezier? Dan ben jij de persoon waar we naar opzoek zijn! 
Wil je op de hoogte blijven van het project? Vul dan zeker het invulformulier onderaan de pagina in!

Ben je als club geïnteresseerd in het aanbieden van een recreatief 55+ aanbod? Alle clubs werden aangeschreven en kunnen zich kandidaat stellen tot 7 mei. 

55-plussers met interesse voor aangepast aanbod

Ik bevestig dat mijn gegevens correct zijn ingevuld. Ik geef ook toestemming aan de medewerkers van de federatie om me op de hoogte te houden van het laagdrempelig project.

LOGO SPORT VLAANDEREN