Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

EHBO in de club

Weet jij wat er in een volledig uitgeruste EHBO-koffer zit? De Gezond Sporten vzw helpt ons op weg met een checklist, informatieposter, E-learning, informatiepagina en kortingscode van 10% bij een sportkoffer bij EHBO-koffer.nl. 

Gezond Sporten is… eerste hulp kunnen bieden!

Helaas kan het soms mislopen op of naast de sportzaal en komen we in aanraking met (lichte) verwondingen en blessures. In dergelijke situaties is het van groot belang dat je eerste hulp kan bieden aan de persoon in kwestie. Het gebruiken van het juiste materiaal is daarvoor een must. De Gezond Sporten vzw helpt je hier graag bij. 

Als Vlaamse sportorganisatie kan je een EHBO-koffer bestellen bij EHBO-koffer.be waarbij je geniet van 10% korting als je gebruik maakt van de kortingscode "gezond-sporten". Deze koffer bevat alle aanbevolen verzorgingsmaterialen, een ondersteunende kijkwijzer om het verzorgingsmateriaal optimaal te gebruiken en een handige poster met de meest voorkomende letsels en de eerste hulp die je hierbij moet bieden. Koop jouw koffer hier

De Gezond Sporten vzw biedt in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool en het Rode Kruis een E-learning ‘Eerste hulp in de sportclub’ aan zodat iedere medewerker, trainer, sporter of vrijwilliger in een sportclub EHBO zou kunnen bieden indien nodig. Hoe meer mensen dit kunnen, hoe beter! In deze E-learning komen volgende zaken aan bod: algemene informatie eerste hulp, reanimeren & defibrilleren, EHBO voor de meest voorkomende letsels in de sportcontext en technieken om een slachtoffer te verplaatsen. Hierbij ontvang je een erkend bijscholingsattest van de Vlaamse Trainersschool! Schrijf je hier in voor de E-learning.

Neem een kijkje op de website van de Gezond Sporten vzw om meer te weten te komen over EHBO in de sportclub!