Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Corona

Op vrijdagavond 16 oktober kondigde de overheid nieuwe maatregelen aan die vanaf 19 oktober in zijn gegaan. Voor de sportsector zelf wordt pas komende vrijdag (23 oktober) gecommuniceerd over de sport specifieke protocollen.

Maar het is duidelijk dat de genomen beslissingen van de overheid inzake het inperken van de verdere verspreiding van het corona-virus een probleem vormen voor een verder correct en vlot verloop van de wedstrijden in Vlaanderen.

Het bestuur heeft daarom beslist dat de competitiewedstrijden per direct worden opgeschort tot en met minstens 15 november, zowel voor de landelijke afdelingen als de provinciale afdelingen.

Het bestuur heeft bovendien ook beslist dat de Vlaamse Jeugdkampioenschappen (11/11), het herfstcriterium voor Veteranen (15/11) en de eerste fase van het Vlaams Jeugdcriterium (22/11) niet zullen doorgaan.

Ook alle provinciale organisaties worden afgelast tot minstens 15 november.

Op 14 november zal er een nieuw overleg zijn met het bestuur om de situatie opnieuw te evalueren.

Trainingen mogen nog steeds doorgaan. Kleedkamers en douches moeten gesloten blijven. Er mag ook geen drank geserveerd worden. En hou uiteraard rekening met de avondklok.

Wij blijven uiteraard de situatie van heel dichtbij opvolgen. Het blijft van cruciaal belang om alle veiligheidsvoorschriften goed na te leven.

Keep it safe !!!

Klik hier voor meer informatie omtrent de richtlijnen tafeltennis. 

 


LOGO SPORT VLAANDEREN