Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Junior & Cadet Open Zweden 2018

Juniors enkel

Olav Kosolosky liet zich in zijn eerste wedstrijd verrassen tegen de Rus Ovchinnikov, maar herpakte zich knap door zijn volgende 2 wedstrijden te winnen. Laurens Devos was reekshoofd en daardoor rechtstreeks geplaatst voor de hoofdtabel. Op de hooftabel won Olav knap tegen de Zwitser Girod met 4-1. Laurens Devos haalde het met 4-0 tegen Chow uit Singapore. In de 16de finales kon Olav niet stunten tegen de Rus Grebnev. Laurens Devos won vlot tegen de Deen Simonsen. In de achtste finales bleek de Chinees Giu te sterk.

Juniors dubbel

In het dubbelspel speelden Olav en Laurens een erg knap tornooi. Ze strandden uiteindelijk in de kwartfinale tegen het Japanse duo Asazu en Kashiwa.

Kadetten jongens

Elijah Rivera Lafargue werd knap tweede in zijn poule bij de kadetten. Op de hoofdtabel verloor hij na een felbevochten vijfsetter tegen de Zweed Sahle. Tom Closset kon enkele knappe wedstrijden spelen bij de kadetten. Bij de mini kadetten verloor Tom na winst in de poule in de achtste finales tegen de Zweed Jonsson. 

Kadetten meisjes

Sara Devos kon zich zowel bij mini kadetten als bij de kadetten niet plaatsen voor de hoofdtabel. In de consolaties won Sara wel nog enkele wedstrijden. Julie Van Hauwaert verloor in haar poule tegen de latere winnares Giri uit de Verenigde Staten. In de achtste finales verloor ze na een knappe wedstrijd met 1-3 tegen de Amikaanse Chinese Tan.

 

Afbeelding(en): 
Speler(s): 
Elijah Rivera Lafargue
Julie Van Hauwaert
Laurens Devos
Olav Kosolosky
Sara Devos
Tom Closset
Coach(es): 
Carlo Agnello
Marc Closset
Datum: 
woensdag, 21 februari, 2018 tot zondag, 25 februari, 2018
Plaats: 
Orebro

LOGO SPORT VLAANDEREN      logo Ethias      logo Tibhar