Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Junior & Cadet Open België 2019

Op de Junior & Cadet Open België ging Olav Kosolosky eruit in de tweede ronde tegen Huang uit Taipei. In het dubbelspel speelden Olav Kosolosky en Adrien Rassenfosse erg sterk, ze haalden in een sterk deelnemersveld de finale. In die finale konden ze maar liefst 8 wedstrijdballen wegwerken tegen de Japanners Shinozuka en Yokotani. Zelf hadden ze 1 wedstrijdbal die ze helaas niet konden verzilveren, ze verloren met 13-11 in de beslissende set.

In het teamtornooi haalden de junioren jongens de kwartfinales, daarin verloren ze na meer dan 3u wedstrijd met 2-3. De kadetten meisjes (Julie Van Hauwaert en Sara Devos) konden hun poule niet overleven, Portugal bleek te sterk. Onze meisjes konden wel winnen tegen Italië B. De junioren meisjes (met Awa Sow in de ploeg) werden opgevist als beste 2de uit de poules, maar verloren in de kwartfinales tegen een sterk Polen.

Bij de kadetten konden Julie Van Hauwaert en Tom Closset knap hun kwalificatiepoule overleven, ze sneuvelden daarna in de eerste ronde. Sara Devos had een erg moeilijke poule en kon 1 van haar 3 wedstrijden winnend afsluiten.

Afbeelding(en): 
Speler(s): 
Awa Sow Carrasco
Julie Van Hauwaert
Olav Kosolosky
Per Gevers
Sara Devos
Tom Closset
Coach(es): 
David Henkens
Carlo Agnello
Datum: 
maandag, 15 april, 2019 tot vrijdag, 19 april, 2019
Plaats: 
Spa