Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Bedank je trainer

Trainers spenderen heel wat van hun tijd aan het voorbereiden, geven en analyseren van trainingen en wedstrijden. Hiernaast hebben zij vaak ook een job, een gezin, studeren ze nog, willen ze zelf sporten, volgen ze opleidingen of bijscholingen.

Toch cijferen ze zich graag weg voor andere sporters en zijn ze gedreven om jonge en minder jonge sportievelingen goed te begeleiden. Trainers doen dit gewoon graag. Het is vaak de appreciatie van sporters, mede-trainers, ouders, clubbestuur, enz. die hen motiveert om deze taak verder te zetten en vol te houden.

In heel wat clubs worden trainers (en andere vrijwilligers) regelmatig bedankt. Dat willen we met deze campagne nog meer benadrukken: bedank je trainer! Toon hen hoe belangrijk hij/zij voor jou of je club/organisatie is en spreek dit uit. Op de sociale media doen we dit met de #bedankjetrainer.

>> Bekijk het promotiefilmpje <<


Dit is een initiatief van de Vlaamse Trainersschool waarmee de VTTL samenwerkt voor de jaarlijkse trainersopleidingen. In 2020 bieden wij een initiator cursus aan in Hoeselt en Tielt waarvoor reeds kan worden ingeschreven.

  • Heeft uw club een echte trainerscultuur en bent u van plan om uw trainers eens in de bloemetjes te zetten, dan is een blijk van waardering dikwijls al voldoende om hen te bedanken. Doe dat tijdens een algemene ledenvergadering in je club, deel het op sociale media en laat het weten aan de VTTL.
  • Heeft uw club ambities voor het aanbieden van kwalitatieve trainingen, maar vindt u niet de gepaste trainer, kijk dan even in onze trainerslijst of u daar niemand aantreft uit de omgeving en meld het aan de VTTL. Op dezelfde pagina kan de club ook een vacature plaatsen.

Meer info: