Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Wereld tafeltennisdag (WTTD)

De VTTL is officieel genomineerd als promotor van de World Table Tennis Day door de ITTF. Jaarlijks wordt op 6 april het tafeltennis internationaal in de kijker gezet op de Wereld Tafeltennisdag. De VTTL zal het tafeltennis in de kijker zitten in samenwerking met Margo Degraef en een club in Vlaanderen. Misschien wel met jouw club!

Voor editie 2021 wil de ITTF verschillende projecten organiseren in de hele wereld. Centrale doel rond elk geselecteerd project is FEMpowerment. Het verhogen van het aantal vrouwelijke tafeltennis speelsters is een belangrijke doelstelling van het project. Het ingediende project van de VTTL voldoet aan deze doelstelling.

Het project van de VTTL
De VTTL wil een club en haar jeugdspelers verrassen met een bezoek van Margo Degraef.
Margo zal even mee trainen met de jeugdspelers en een aantal tips en tricks aanleren. Het verrassingsbezoek moet plaats vinden voor 6 april 2021. 
Om het thema "FEMpowerment" extra in de verf te zetten, zoeken we een club met een actieve jeugdwerking. Ook is het belangrijk dat er ongeveer evenveel jongens als meisjes aanwezig zijn tijdens de verrassingstraining.
De datum voor de verrassingstraining wordt samen met de geselecteerd club en Margo Degraef bekeken. 

Klinkt dit project voor jouw club als muziek in de oren?
Heeft jouw club een actieve jeugdwerking?
Wil je jouw jeugdspelers verrassen met een bezoek van Margo Degraef?

Heb je 3x JA! geantwoord op bovenstaande vragen?
Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jouw club!

Verstuur onderstaande informatie naar michaelmaes@vttl.be voor 29 januari en maak kans op een bezoek van Margo Degraef aan jouw club.

  • Motivatiebrief
  • Aantal jeugdspelers
  • Aantal vrouwelijke jeugdspeelsters
  • Vrouwelijke trainster aanwezig tijdens verrassingstraining?
  • Foto van de locatie voor de verrassingstraining

Veel succes!

 

 

Update 1:

Na een selectie van de doorgestuurde kandidaturen, zijn er 3 clubs die kans maken op een clubbezoek van Margo Degraef. 
We hebben nog geen beslissing genomen over welke club Margo zal bezoeken. 
Om een beslissing te nemen hebben we Margo Degraef gevraagd om (samen met Sara Devos) een challenge uit te werken voor de clubs. De clubs werden gecontacteerd met de vraag om een aantal video's door te sturen van de uitgevoerde challenges. Op basis van de doorgestuurde video's zal een beslissing worden genomen. 

Wanneer het clubbezoek georganiseerd kan worden is momenteel onduidelijk. Huidige veiligheidsmaatregelen laten het niet toe om een clubbezoek te organiseren. In samenspraak met de winnende club zal er een datum besproken worden. Het bezoek kan dus ook na 6 april 2021 doorgaan. 

 

Update 2:

De 3 clubs in de finaleronde, hebben alle 3 een erg leuke video opgenomen met hun jeugdleden. Vanuit de VTTL kunnen we geen beslissing nemen over een winnende club. Dat zal wel gebeuren via onze sociale media kanalen. De video van de club met de meeste "likes" op Facebook en Instagram mag een bezoek van Margo Degraef verwachten. Vanaf zaterdag 3 april komen de video's online op onze Facebook -en Instagrampagina. De wedstrijd wordt afgesloten op 6 april om 23u59. 

Wil je mee bepalen welke club een bezoek van Margo Degraef krijgt? Like dan de video via Facebook en Instagram!
- Facebook: https://www.facebook.com/VlaamseTafeltennisliga.VTTL
- Instagram: https://www.instagram.com/vlaamsetafeltennisliga.vttl/

 

Update 3:

Vandaag is het Wereld Tafeltennisdag. Onze federatie wenst iedereen een fijne dag!
Op de website van de ITTF Foundation kan je een hele dag genieten van tafeltennisactie. Vanboven een foto van de planning. (Dit is niet weergegeven in onze tijdszone! Reken steeds een uur minder dan de planning. Bv. Meet & Greet with CLARENCE CHEW --- 2:00 - 2:30 pm. Dit zal starten om 13:00 en eindigen om 13:30.)  

Ook TTC Sukarti Tienen wenst iedereen een fijne tafeltennisdag. Bekijk hun video op onze Facebook -en Instagrampagina. Ondertussen naderen we de ontknoping van onze WTTD wedstijd. Bekijk en beslis tot vanavond 23u59 welke tafeltennisclub (TTC Rijkel-Borgloon, TTC Meerdaal Leuven of TTC Hoeselt) een bezoek van Margo Degraef mag ontvangen!

Stemmen kan nog steeds door een video van een club te liken via Facebook en Instagram!
- Facebook: https://www.facebook.com/VlaamseTafeltennisliga.VTTL
- Instagram: https://www.instagram.com/vlaamsetafeltennisliga.vttl/

 

Update 4:

Op 6 april was het de Wereld Tafeltennisdag. Om 23u59 beëindigde onze sociale media wedstrijd. Drie clubs waren nog in de running voor een bezoek van A-kern speelster Margo Degraef. Via onze Facebook -en Instagrampagina kon men stemmen op één van de drie clubs. Uiteindelijk trok TTC Hoeselt aan het langste eind. Binnenkort, wanneer de Covid-19 maatregelen het opnieuw toelaten, mogen ze een bezoek van Margo Degraef aan hun club verwachten. 
Via deze weg wil de federatie de deelnemende clubs bedanken voor hun prachtige videos. We hebben genoten!

 

Update 5:

De celebration video van de ITTF foundation staat online! Je kan de video, die terugblikt op de wereldtafeltennisdag van 6 april, hier vinden. De spelers en speelsters van TTC Meerdaal Leuven komen ook even in beeld. 
Op 17 juli zal Margo Degraef een bezoek brengen aan TTC Hoeselt. Het resultaat is hieronder te zien. Hopelijk mogen we volgend jaar even enthousiaste inzendingen ontvangen voor het volgende project. 

 


LOGO SPORT VLAANDEREN