Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Internationale tafeltennisdag

Maandag 6 april is het de internationale tafeltennisdag.

Alle tafeltennisfederaties in de wereld worden aangemoedigd door het ITTF om deel te nemen aan dit project. Door de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) is het concept voor dit jaar aangepast.

Het ITTF wil mensen dichter bij elkaar brengen en onze sport promoten met het maken van een 24u durende tafeltennisvideo. Zo maken ze de langste internationale tafeltennisrally. Hiervoor hebben ze de hulp van elke tafeltennisspeler van elke club in de wereld nodig!
 

Wat kunnen jullie leden doen?

1. Maak een creatieve video van 1 slag*. Film dit horizontaal. Bekijk hun voorbeeldvideo (zie onderaan 'voorbeeldvideo ITTF')

2. Sla de video op volgens jouw gegevens. Land_Stad_Naam (bv. België_Brussel_VlaamseTafeltennisliga)

3. Upload de video voor 29 maart (zie onderaan 'uploaden video')

4. Mail de video voor 2 april naar info@vttl.be (dan maken wij een Belgische variant)
 

Op maandag 6 april zal de ITTF de langste tafeltennisrally uitzenden op hun sociale media kanalen. De rally zal starten om 01:00 en ten laatste eindigen op dinsdag 7 april 01:00. Tijdens de 24u durende rally zullen er paaseitjes verschijnen op het scherm. Maak een selfie met zoveel mogelijk paaseitjes, post jouw selfie op het online forum (zie onderaan 'online forum ITTF') en maak kans op gesigneerde ballen en paletten!

Veel succes!

 

*Houd je aan de veiligheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). De laatste informatie kan steeds gevonden worden via https://www.info-coronavirus.be/