Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Internationaal jeugdtornooi Namen

Volgende week vindt het internationaal jeugdtornooi in Namen (31 oktober-1 november) plaats. De VTTL-delegatie hoopt alvast om eremetaal te pakken. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de belangrijkste resultaten.

Maandag werden in Namen de eerste wedstrijden afgewerkt. De VTTL werd vertegenwoordigd door Bryan Zhang, Ella Vermandel, Temperance Tang, Jamie Eling en Josse Duthoy.

Ella Vermandel won maandag al haar wedstrijden (vier) bij de benjamins. Uiteindelijke eindigde ze op een knappe derde plaats. Temperance Tang raasde als een orkaan door het tornooi bij de preminiemen 1. Ze kon na een schitterend parcours de titel veroveren. Gefeliciteerd Temperance! Een topper in wording. Bryan Zhang was met een vier op vier in de poules ook uitstekend bezig bij de preminiemen. Hij trok de goede lijn door en werd uiteindelijk derde, ook een zeer mooie prestatie. 

Jamie Eling eindigde eerste in zijn poule en legde later beslag op een vierde plaats. Josse Duthoy vocht voor wat hij waard was en eindigde na twee dagen op de achtste plaats.

Team Belgium (VTTL en AF) kaapte de eerste plaats weg op het internationale tornooi in Namen. Opnieuw fantastisch, onze delegatie kon met een voldaan gevoel terug naar huis keren. Meer foto's en resultaten kan u terugvinden op onderstaande links.

Speler(s): 
Bryan Ziqian Zhang
Ella Vermandel
Temperance Tang
Jamie Eling
Josse Duthoy
Coach(es): 
Peter Nijs
Jo Willems
Datum: 
maandag, 31 oktober, 2022 tot dinsdag, 1 november, 2022
Plaats: 
Namen