Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Hoe klaarstomen voor de toekomst?

Onze clubs hebben het zeker niet gemakkelijk tijdens deze coronacrisis. Al vele maanden ligt onze sport stil. Enkel voor de U13-jarigen konden trainingen beperkt georganiseerd worden. Veel clubs hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt om de jeugdwerking verder te verbeteren. Ondertussen worden er verschillende steunmaatregelen opgestart voor de clubs. Op deze pagina kan je een aantal maatregelen vinden. We raden aan om onze website en sociale mediakanalen in het oog te houden voor alle steunmaatregelen en projecten. 

Werken richting een heropstart 
Als federatie willen we onze clubs voorbereiden op een volledige heropstart van de sportsector. Zo zullen de clubs sterker dan ooit tevoren uit deze coronacrisis komen. We geven tips & tricks, stappenplannen en voorbeelden om de clubwerking naar een hoger niveau te tillen. 

Klik op het bestand "Werken richting een heropstart voor sportclubs" in bijlage om het document te openen. 

Inspiratie evenementen heropstart
Ook willen we inspiratie geven voor het organiseren van evenementen wanneer dit terug toegelaten wordt. We inspireren met extra trainingen, NG-criteriums, een uitbundige clubfuif, … Allemaal om de club voor te bereiden op een goede doorstart van de clubwerking. Wij hebben er alvast zin in! 
Opgelet! Gelieve steeds rekening te houden met de geldende veiligheidsmaatregelen. 

Klik op het bestand "Inspiratie evenementen heropstart" in bijlage om het document te openen. 

Herlaadjouwsportclub
Na een jaar van verplicht bankzitten, hebben de sportclubs meer dan ooit nood aan een herlaadbeurt. Met de informatie- en sensibiliseringscampagne wil de Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid de in totaal 20.000 sportclubs in Vlaanderen te hulp schieten voor een vlotte doorstart na de Coronacrisis.
Maarten Vangramberen (sportanker, presentator en zelf ook gemotiveerd sporter) engageert zich als coach van alle sportclubs in Vlaanderen. Samen met Maarten stomen we de clubs klaar voor de toekomst.

 

LOGO SPORT VLAANDEREN