Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

World Tour Hongarije 2018

Enkel Heren

Laurens Devos kon niet stunten tegen de Braziliaan Matsumoto, hij verloor met 4-2. Laurens zorgde voor een stunt van formaat door te winnen tegen de Tsjech Sirucek met 4-3. Cedric Nuytinck en Robin Devos kwamen in hun eerste poulewedstrijd niet in de problemen. Cedric verloor zijn tweede wedstrijd met 1-4 van Yefimov (UKR), waardoor hij zich niet plaatst voor de hoofdtabel. Robin haalde het na een knappe wedstrijd met 4-1 van de hoger geplaatste Tsjech Polansky. In de voorrondes verloor Robin met 3-4 tegen Pryschepa (UKR).

Enkel Dames

Lisa Lung verloor haar eerste wedstrijd verrassend met 1-4 van het nummer 3 uit haar poule, de Indische Deshpande. Tegen Wang uit Taipei speelde Lisa een knappe wedstrijd, maar kon op beslissende momenten niet doorzetten. Nathalie Marchetti kon knap met 4-2 zegevieren tegen de Slovaakse Puchovanova. Haar tweede wedstrijd verloor ze met 0-4 tegen Diaconu uit Roemenië. Margo Degraef won met 4-3 van Alicia Cote uit Canada. De Oostenrijkse Liu bleek tijdens de tweede poulewedstrijd te sterk voor Margo, ze verloor met 0-4. 

U21 Dames

Lisa Lung overleefde de eerste ronde na een knappe 3-0 overwinning tegen Hartbrich (HUN), in de tweede ronde (16de finales) verloor Lisa met 2-3 van de Roemeense Diaconu. In de eerste ronde won Diaconu met 3-0 tegen Margo Degraef.

Dubbel Heren

Cedric Nuytinck en Robin Devos wonnen in de eerste wedstrijd van de hoofdtabel knap van het Zweedse duo Kallberg / Gerell. In de achtste finales verloren ze met 0-3 (3 felbevochten sets) tegen Platonov en Samsonov (BLR).

Afbeelding(en): 
Speler(s): 
Cedric Nuytinck
Laurens Devos
Lisa Lung
Margo Degraef
Nathalie Marchetti
Robin Devos
Coach(es): 
Ferenc Karsai
Nina Kolarova
Datum: 
dinsdag, 16 januari, 2018 tot zondag, 21 januari, 2018
Plaats: 
Budapest

LOGO SPORT VLAANDEREN      logo Ethias      logo Tibhar