Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

World Tour Duitsland

Lisa Lung zorgde voor een stunt door in de eerste ronde van de kwalificaties te winnen tegen Gaponova (UKR), in de tweede ronde blerk een andere Oekraïense Pesotska te sterk. Margo Degraef verloor met 4-2 tegen Bogdanova (BLR).

Laurens Devos won zijn eerste wedstrijd vlot en verloor nadien met 4-2 van de Franse topper Gauzy na een knappe wedstrijd. Cedric Nuytinck kon niet winnen van de Chinees Yan An, Robin Devos raakte wel een ronde verder. Robin won eerst tegen de Sloveen Kozul en verloor erna van dezelfde Chinees Yan An.

In het dubbelspel kon Cedric Nuytinck zich samen met Jakub Dyjas knap plaatsen voor de hoofdtabel. Daarin wonnen ze hun eerste wedstrijd tegen Qiu - Duda (GER) met 3-1. In de kwartfinale konden ze stunten tegen het Duitse topduo Ovtcharov - Franziska, het werd 3-2 voor Nuytinck en Dyjas. In de halve finales speelden de jongens een erg knappe wedstrijd, ze stonden zelfs 6-2 in de beslissende set voor tegen de absolute wereldtoppers Ma Long en Lin Gaoyuan uit China, maar moesten uiteindelijk toch nipt het onderspit delven.

Speler(s): 
Cedric Nuytinck
Laurens Devos
Lisa Lung
Margo Degraef
Robin Devos
Coach(es): 
Alexei Smirnov
Yannick Vostes
Datum: 
dinsdag, 28 januari, 2020 tot zondag, 2 februari, 2020
Plaats: 
Magdeburg

 


LOGO SPORT VLAANDEREN