Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

VTTL-congres 28/4/2018

VTTL-congres voor trainers en bestuurders 2018

Op zaterdag 28 april 2018 wordt het 6de VTTL-congres voor trainers en bestuurders georganiseerd in Sport Vlaanderen Netepark Herentals.

Voormiddag:

Voor de bestuurders: Communicatieplan in de sportclub

Als clubbestuur onderneem je heel wat acties om je club in de kijker te plaatsen: wekelijkse wedstrijden waar je toeschouwers naartoe wil lokken, het jaarlijkse sportfeest om je omgeving warm te maken voor je sport, het jaarlijkse eetfestijn om inkomsten te genereren… Communicatie is een essentieel onderdeel van dergelijke initiatieven!

Net zoals de algemene werking van je sportclub, moeten ook de communicatieacties gestructureerd worden. Deze bijscholing begeleidt je club bij het opstellen van een communicatieplan om van dergelijke initiatieven een succes te maken. Je krijgt instrumenten en praktische tips aangereikt die je helpen om de communicatie in je club te structureren.

Voor de trainers: Service training door Craig Bryant

Service specialist Craig Bryant komt alle tips en trics vertellen over een goede opslag. Deze sessie is echt niet te missen!

Namiddag:

Voor de bestuurders en de trainers: Organisatie van de clubwerking en enkele projecten van de VTTL voor clubwerking

Een 3-tal clubs komen hun werking toelichten waarbij o.a. volgende topics aan bod komen: ledenaantallen (evolutie), lokaal (historiek), bestuur en commissies, financiën (kosten, opbrengsten, sponsors), jeugdwerking (vanaf welke leeftijd, aantal trainingen, doelgroepen, aantal trainers, …), G-sport, recreanten, senioren, werking competitie

De VTTL overloopt enkele topics van hun werking: aansluitingen en verzekeringen, multimove, King Pong, Beertje Ping, G-sport, jeugdsport(project).

Alle info vind je  hier

Inschrijven kan via dit formulier.

LOGO SPORT VLAANDEREN      logo Ethias