Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Vacature

De Vlaamse Tafeltennisliga tracht een kwalitatieve en efficiënte werking uit te bouwen naar alle doelgroepen (jeugd, recreanten, veteranen, competitiespelers, topsporters, G-sporters,…). Dit kan uiteraard niet zonder medewerkers. Daarom zijn wij ook op zoek naar een nieuwe halftime administratieve medewerker om ons team te versterken.

De functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen het secretariaat en fungeer je als spin in het web. Jouw voornaamste doel is het verlagen van de werkdruk van de andere medewerkers door allerhande taken over te nemen, uiteraard steeds in overleg. Daarnaast sta je ook deels in voor het mailverkeer en onze sociale media en help je de collega’s waar nodig.

Wij vragen:

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele hectische omgeving en stressbestendig is. Ervaring in de tafeltenniswereld (met diploma initiator) is een pluspunt, maar geen vereiste.

Wij bieden:

Een leuke baan waarin je jezelf kan ontwikkelen met doorgroeimogelijkheden en een salaris volgens de barema-normen van Sport Vlaanderen. Je werkt in een gezellig team in een informele omgeving.

Jij biedt:

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van Engelse en Franse taal is een pluspunt. Je beschikt daarnaast over uitstekende computer vaardigheden en bent communicatief sterk.

Jouw talent:

Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in hectische situaties. Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat.

Arbeidsvoorwaarden:

Het betreft een halftime functie van 19 uur per week, deels op het bureel van de VTTL te Brussel. We bieden je hiervoor een salaris volgens de loonbarema’s van Sport Vlaanderen. Flexibele werksituatie mogelijk. Voorziene startdatum: 1 november 2019

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief voor 15 oktober naar:

Vlaamse Tafeltennisliga
t.a.v. Denys Jacques – voorzitter
Brogniezstraat 41 bus 3
1070 Brussel
info@vttl.be

LOGO SPORT VLAANDEREN