Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Procedure slechte weersomstandigheden

Verzetten van een ontmoeting wegens slechte weersomstandigheden (Landelijk).

Als een club een wedstrijd wil verzetten wegens slechte weersomstandigheden, moeten ze de volgende procedure volgen. Deze procedure dient afgehandeld te zijn minstens 3 uren alvorens de officiële start van de wedstrijd.

  • Telefonisch vragen aan de Landelijke  interclubverantwoordelijke(Herman Lemmens hermanlemmens@vttl.be  GSM:0476 433 423)  of hij zijn akkoord geeft. Als de club zijn vraag meerdere uren op voorhand indient en rekening houdend met de meteorologische vooruitzichten zou het kunnen dat hij de club vraagt nog enkele uren geduld te oefenen en hun vraag later terug in te dienen.
  • Na akkoord van de Landelijke interclubverantwoordelijk de club van de tegenstander verwittigen per telefoon.
  • Een E-mail ter bevestiging van het telefonisch onderhoud sturen. Deze dient gestuurd te worden aan de club van de tegenpartij met kopij aan de interclub verantwoordelijke en het secretariaat van de VTTL (info@vttl.be).

Het niet naleven van deze procedure leidt tot een enkele niet verwittigde forfait van de club die de verplaatsing niet gemaakt heeft.

Artikel  uit de Landelijke Sportreglementen

C.15.64 - slechte weersomstandigheden (ijzel, mist, sneeuw, enz.) die de verplaatsing onmogelijk maken. De club die de verplaatsing om deze reden niet wenst te maken, moet de tegenstanders en de verantwoordelijke voor de landelijke interclub verwittigen, uiterlijk drie uur voor het voorziene aanvangsuur van de wedstrijd.

Regio: 
Landelijk

LOGO SPORT VLAANDEREN