Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

NG-criterium Diest

Datum: 
zondag, 10 februari, 2019
Plaats: 
PW Diest (Grauwzustersstraat 10, 3290 Diest)

Op zondag 10 februari vond er opnieuw een VTTL  NG-Criterium plaats, toevertrouwd aan een club aangesloten bij de Vlaamse Tafeltennisliga.  Plaats van gebeuren was deze maal het lokaal van P.W. Diest (Vlaams-Brabant).

Doelgroep van deze organisaties zijn alle niet-geklasseerde dames en heren vanaf junior, ook recreanten en niet-aangesloten spelers (lees individueel).

Voor deze editie mochten we 18 gemotiveerde deelnemers verwelkomen.  Er werd aanvankelijk in poulevorm gespeeld met de bedoeling dat iedereen minstens 5 matchen kon spelen.  De besten uit elke poule plaatsten zich achteraf voor de eindtabel.  In bijlage vind je de tabel vanaf de kwartfinales.

Uiteindelijk was het Javier Guerrero Blanco (Gent) die de hoofdprijs wegkaapte. In een spannend betwiste finale won hij van de plaatselijke Ruben Alaerts (P.W. Diest).  De kleine finale was een Limburgs  onderonsje waarbij Johny Putzeys de 3e plaats bemachtigde vóór Marc Hufkens die zodoende 4de werd.

Beste vrouwelijke deelnemer was de sympathieke recreante Francoise Meulemans.  Aan haar werd een aparte trofee toegewezen.

 


LOGO SPORT VLAANDEREN