Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Lentecriterium VTTL veteranen 2019

Datum: 
zondag, 10 maart, 2019
Plaats: 
Sportpark De Schorre, Sportparklaan, 8400 Oostende

Allereerst hartelijk dank aan Jacques Denys en zijn team van TTC Drive Oostende om ons te ontvangen in hun nieuwe tafeltennistempel.

Onder de deskundige leiding van Marc Coudenys konden we stipt om 10 uur aanvangen. Opnieuw iedereen van de ingeschrevenen aanwezig om er een fantastische dag van te maken, ondanks het stormweer dat buiten lelijk huis hield.

In elke reeks hadden we 2 poule’s, waar we na de poulewedstrijden de nummers 1 van elke poule tegen mekaar lieten uitkomen, de nummers 2 van elke poule konden dan onder mekaar uitvechten wie de 3de plaats ging bemachtigen.

In de NG-E reeks hadden als winnaars Kris Winters (Salamander-ANT) en Rudy Van Aken (Drive Oostende-WVL), eerstgenoemde won de finalewedstrijd, Joris de Schuyter (Merelbeke-OVL) en Wim Sas (Lille-ANT) speelden tegen elkaar om de 3de plaats te bemachtigen met Joris uiteindelijk als 3de eindigend.

In de D-reeks werden de poule’s gewonnen door Freddy Wegge (Sleidinge-OVL) en Dirk De Bosschere (Merelbeke-OVL) , waarbij Freddy aan het langste einde trok om de D-reeks uiteindelijk te winnen. Heide Wouters (Stokrooie-LIM) en Elisabeth Husin (Schoten-ANT) hadden een damesonderonsje om de 3de plaats, waarbij Heide als winnares uit het duel kwam.

In de B-C reeks waren de poulewinnaars Patrick Van der Troost (Vilvo-VLB) en Michel Mentens (Lipalet-LIM) .  Michel trok als enige B-speler aan het langste eind. Yann Veys (Merelbeke-OVL) en Erik Joos (Kruibeke-OVL) bekampten mekaar voor de 3de plaats met Yann als overwinnaar.

Yves Delafonteyne

Lid LRVC

Meer info: