Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Cursussen Initiator Tafeltennis 2018

VTS-Docenten Tafeltennis
VLAAMSE TRAINERSCHOOL

Na de kick-off bijeenkomst van afgelopen vrijdag door de VTS (aanwezige docenten tafeltennis op foto vlnr Hans Van Grunderbeek - Erik Nijs - Wesley Van Den Noortgate) wil nu ook de VTTL graag de kick-off doen naar 2018 door al onze leden attent te maken op de nieuwe cursussen.

Zowel voor de club als voor de spelers vormen gekwalificeerde trainers een meerwaarde. Ze zijn de draaischrijf tussen de jeugd en het bestuur maar kunnen ook een belangrijke spilfiguur zijn voor recreanten en volwassenen. Meer een meer wordt door Sport Vlaanderen en door de VTTL belang gehecht aan degelijk opgeleide trainers.

  1. De inhoud van cursussen werd de laatste jaren onder de loep genomen en grondig bijgewerkt.
  2. We organiseren nu jaarlijks op 2 locaties in Vlaanderen een cursus intiator en 3 jaarlijks een trainer B.
  3. We organiseren jaarlijks een trainerscongres met diverse bijscholingstopics.
  4. Invoering van coachlicentie op Vlaamse en Nationale evenementen

Een geëngageerde en gekwalificeerde trainer kan het verschil maken in de club en daarom moeten wij onze trainers koesteren en tegelijk nieuwe vormen. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor 2018. Klik op de gewenste cursus onder de map om verder te gaan naar meer info en inschrijvingsmogelijkheid.

Opleidingen

cursus initiator Galmaarden 2018 cursus initiator Hoboken 2018

Bijscholing

Voor reeds actieve trainers organiseren wij jaarlijks een trainercongres. Houd 28 april 2018 reeds vrij in uw agenda, de topics zullen we later bekend maken zodra ze vast liggen.

LOGO SPORT VLAANDEREN      logo Ethias      logo Tibhar