Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Beleidsplan 2021-2024

Het beleidsplan 2021-2024 van de Vlaamse Tafeltennisliga werd volledig uitgewerkt volgens de richtlijnen van Sport Vlaanderen. In het beleidsplan vinden we alle doelstellingen en acties die we als federatie willen uitvoeren in de komende vier jaar. Voor het eerst kiezen we er ook voor om dit visueel voor te stellen. Tweewekelijks focussen we ons op één specifiek domein. Deze keer komt het beleidsdomein “Landelijke Kampioenschappen” aan bod.

De hoofddoelstelling voor dit beleidsdomein is:

Aanbieden van diverse kampioenschappen op maat van alle spelers, ongeacht leeftijd en klassement. Tegen eind 2024 hopen we 75 % tevredenheid te hebben bij de spelers over de gebruikte systemen binnen ieder kampioenschap.

Hoe willen we dit bereiken:

- Organiseren van diverse kampioenschappen voor diverse doelgroepen.

Update: Omwille van de corona-crisis zijn de eerste drie evenementen van het jaar (Vlaamse Kampioenschappen ABCDE, Vlaamse Kampioenschappen Veteranen en de Beker van Vlaanderen) afgelast. We hopen uiteraard wel dat we op 11 november 2021 de Vlaamse Kampioenschappen voor de jeugd kunnen laten doorgaan in de provincie Limburg-Kempen.

- Evaluatie van de kampioenschappen en bijsturen waar nodig via overlegmomenten in de specifieke commissie.

Update: Ondanks het feit dat alle VTTL-kampioenschappen tijdens het seizoen 2020-2021 niet zijn doorgegaan, werden wel alle reglementen nogmaals nagekeken. Enkel voor de Beker van Vlaanderen ligt een wijziging op tafel. Hierover zal gestemd worden op de komende Algemene Vergadering van de VTTL. Het polsen bij de deelnemers omtrent hun tevredenheid kan pas wanneer deze kampioenschappen georganiseerd worden.

- Kampioenschappen in de aandacht brengen op eigen sociale media door tijdige publicaties.

Update: Doordat er geen enkel evenement is kunnen doorgaan, kon dit nog niet uitgevoerd worden. Ook hiervoor is het dus wachten op de heropstart. 

 

Hieronder een overzicht van alle domeinen die binnen de VTTL-werking centraal staan:

Clubondersteuning
Competitie heren en dames
Competitie jeugd
Fiscaliteit
G-sport werking
Informatica toepassingen
Jeugdsportproject
Laagdrempelig project

Landelijke evenementen
Landelijke kampioenschappen
Medisch en ethisch sporten
Partners
Provinciale jeugdwerking
Recreatieve werking
Scheidsrechters
Sportkampen
Topsportbeleid
Trainers

LOGO SPORT VLAANDEREN