Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Beleef G-sport op jouw manier

De tafeltennis topsporters, Laurens Devos, Florian Van Acker en Bart Brands, kwamen massaal in de aandacht op de Paralympische Spelen in Tokio. Aandacht die ze verdienen voor hun absolute topprestaties. Dat begon allemaal in een lokale club. Twijfelend of enthousiast om te starten met tafeltennis, maar steeds met hetzelfde doel: sporten en bewegen. Hopelijk is hun succes een hefboom voor alle mensen met een beperking of kwetsbaarheid om te starten met sporten. Daarom lanceert Parantee-Psylos de campagne 'beleef G-sport op jouw manier'. Als federatie zetten we onze schouders onder de campagne. 

Ben je als G-sporter op zoek naar een club in de buurt? 
Gebruik dan onze Clubmap via 
https://www.vttl.be/content/clubs 

G-sportfederatie Parantee-Psylos heeft als doel om mensen volgens hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities op een gezonde, kwaliteitsvolle en plezante manier te laten sporten en bewegen. Sporten voor het plezier en de voldoening. Met je vrienden en voor je fans. Als beginner en als prof, zoals de Paralympiërs. Genieten van sport doe je op jouw manier en op jouw niveau, want G-sport is er voor iedereen.

Op de website van Parantee-Psylos kom je meer te weten over welke sporten er zijn voor mensen met een beperking of kwetsbaarheid. En je ziet ook meteen welke clubs in jouw buurt de sporten aanbieden. Niet gevonden wat je zoekt? Geen probleem. Vul de online infofiche in en wij zoeken samen met jou naar een G-sport- of beweegaanbod op maat.

Wil jij G-sport op jouw manier beleven? Laat het ons weten via www.parantee-psylos.be/beleefgsport 

In samenwerking met Parantee-Psylos en Sport Vlaanderen.