Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

WTT Feeder Jordanië 2023

Deze week vindt de WTT Feeder in Amman plaats (1-4 februari). Laurens Devos en Margo Degraef zijn de Belgische deelnemers. Meer info op deze pagina.

Enkelspel: Degraef uitgeschakeld, Devos haalt laatste 32

Laurens Devos kreeg met Zeyad Aldmaisy (Jordanië) een thuisspeler op zijn bord. Het werd een vlotte zege voor de paralympische kampioen. Xu Haidong was in de Round of 32 een tegenstander van een heel ander kaliber. De Chinees kon veel druk zetten en vaak verwoestend uithalen. Laurens gaf alles, maar kon een 0-3-nederlaag niet afwenden. 
Margo Degraef had met de Duitse Franziska Schreiner (WR 157) geen onhaalbare kaart geloot in de eerste ronde (Round of 64). Het werd een spannende partij. Margo kon aanklampen, maar op het einde van de sets kwam ze net dat tikkeltje tekort. Met een 0-3-nederlaag moest Degraef dus het strijdtoneel verlaten. Zeer spijtig, hopelijk kan ze haar negatieve reeks op WTT-tornooien snel eens doorbreken.

Dubbelspel: Degraef en Vivarelli onderuit in kwartfinale

Margo Degraef en de Italiaanse Debora Vivarelli vormen een koppel in het dubbelspel. Ze konden de kwartfinale bereiken na een felbevochten wedstrijd tegen NG Wing Lam en Lee Hoi Man Karen uit Hong-Kong. De volgende tegenstandsters kwamen uit China: Qin Yuxuan en Han Feier. Degraef en Vivarelli gaven alles om die halve finale te halen, maar het mocht niet baten. De Chinese vrouwen waren een maatje te groot en plaatsten zich voor de laatste 4. 

Gemengd dubbelspel: Geen Belgisch succes

Margo Degraef en Laurens Devos vormden een duo in Jordanië. Ze mochten aantreden in de 1/8ste finales. Jammer genoeg was dat meteen het eindstation. Devos en Degraef verloren met 3-0 van Li Hon Ming en Ng Wing Lam uit Hong-Kong. 

Speler(s): 
Margo Degraef
Laurens Devos
Coach(es): 
Bojan Tokic
Datum: 
dinsdag, 31 januari, 2023 tot zaterdag, 4 februari, 2023
Plaats: 
Amman

 


LOGO SPORT VLAANDEREN