Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Herfstcriterium veteranen

Datum: 
zondag, 27 november, 2022
Plaats: 
TTC Drive Oostende, Sportparklaan 6, 8400 Oostende

Op 27 november ging het Herfstcriterium van de VTTL voor veteranen door in het lokaal van TTC Drive Oostende. In totaal werden 29 inschrijvingen genoteerd en ter plaatse tekenden 27 spelers present in 3 verschillende reeksen. 

Michel Mentens maakte zijn favorietenrol waar in de hoogste reeks (B en C-spelers en speelsters). In de finale nam hij makkelijk de maat van Iris Roosens, die verrassend de winst pakte in poule B. De derde plaats was weggelegd voor Xavier Maes, die in de kleine finale Freddy Wegge kon verslaan.

In de D-reeks werd in een poule van zeven gespeeld. Bruno Oosters speelde uitstekend en verloor geen enkele wedstrijd. Rudiger Nuytinck kaapte nipt de tweede plaats weg, net voor Hilaire Cleppe. 

Tot slot overlopen we nog het podium van de E-NG-reeks. Daar kregen we een verrassende finale tussen 2 E6'en. Filip Vanderper pakte als thuisspeler de zege. In een spannende finale nam hij nipt de maat van Katty De Walsche. Karlien Zwaenepoel pakte de derde plaats na winst tegen Piet Spanhove. 

Alle gedetailleerde resultaten kan je in bijlage terugvinden.