Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

TableTennis@Work

 

Tabletennis@Work

Het meest waardevolle bezit van een organisatie? De mensen die dag in, dag uit voor haar werken! Hoe zorg je voor een goede teamgeest binnen jouw team? Neem deel aan Tabletennis@Work (Tt@W)!

Wat is Tt@W?

De Vlaamse Tafeltennis Liga (VTTL), de officiële koepelorganisatie voor het Vlaamse tafeltennis, organiseert tafeltennis op het werk op maat van jouw bedrijf. Dit is een volledig ingericht toernooi dat je gemakkelijk kan invoeren op jouw bedrijf.

Alles start met de levering van het Tt@W-pakket. Al het nodige materiaal en wat extra’s voor de sfeer zitten hierin. Naast palletjes, balletjes en netjes ontvang je het Book of Ping Pong, de VTTL-playlist, het superhandige King Pong en tickets voor het Tabletennis@Work netwerkevent.

Waarom Tafeltennis?

Sporten op het werk creëert een sterk groepsgevoel, motiveert mensen en verhoogt het energieniveau. Jij en jouw collega’s zullen op een leuke manier aan teambuilding kunnen doen tussen de werkuren door.

Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat tafeltennis dé sport is voor het bedrijfsleven.

  • Oud & jong, man & vrouw, ervaren rot & nieuwbakken spelers: iedereen kan deelnemen!
  • Uitstekende braintraining
  • Een rustige en haalbare training voor iedereen
  • Training voor het hele lichaam

Voor wie?

Voor iedereen binnen jouw bedrijf! Sportief en minder sportief, man en vrouw, oud en jong, groot en klein… . Iedereen kan deelnemen en dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij het Book of Ping Pong. Hierin staan immers ook alternatieve spelvormen, waardoor er voor ieder wat wils is.

Wat ontvang je?

Met het pakket ben je klaar om onmiddellijk van start te gaan. King Pong zorgt ervoor dat je zelf geen werk meer hebt aan het toernooi. Je collega’s, de playlist en de alternatieve spelvormen in het Book of Ping Pong zorgen voor de sfeer.

Maar ook deelnemen aan een grote afterwork bedrijvencompetitie in september zit in het pakket. De uitgelezen kans om je te meten met andere organisaties en uiteraard ook om te netwerken binnen een uniek kader.

King Pong

Met King Pong moet je je niets meer aantrekken van de organisatie van dit gebeuren. Dit is het digitaal wedstrijds- en klasseringssysteem van VTTL dat ervoor zorgt dat je enkel nog de uitslagen moet ingeven. King Pong doet de rest!

Hoe inschrijven?

Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar tabletennisatwork@vttl.be, al jouw vragen zijn immers meer dan welkom! 

LOGO SPORT VLAANDEREN      logo Ethias      logo Tibhar