Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Congres Trainers en Bestuurders 2019

VTTL-congres voor trainers en bestuurders 2019

Op zaterdag 27 april 2019 wordt het 7de VTTL-congres voor trainers en bestuurders georganiseerd in Sport Vlaanderen Netepark Herentals.

Alle info vind je  hier

Voormiddag:

Voor de bestuurders hebben we gekozen voor het volgende onderwerp: fondsenwerving en sponsoring. Bijkomende financiële middelen, is dat waar je club naar op zoek is? Via deze training krijg je meer grip op de technieken en trucs van de professionele fondsenwerving. De training werkt vooral met voorbeelden uit de praktijk en concrete voorstellen tot rendabele acties. Daarbij hoort ook dat je instapt in de nieuwe omgeving van de sociale media. Zo krijg je voet aan de grond bij het werven van particuliere giften én van sponsoring door bedrijven.

Voor de trainers hebben we na de geslaagde sessie van vorig jaar opnieuw aangeklopt bij Craig Bryant. Hij zal een vervolgsessie geven op de bijscholing over service van vorig jaar. Deze keer zal hij jullie alles bijbrengen over ontvangst van service. Het is opnieuw een praktijksessie. Zij die er vorig jaar bij waren weten dat ze dit niet willen missen.

Namiddag:

In de namiddag is er een gezamenlijke sessie voor trainers en bestuurders waarbij we ethisch sporten in de kijker willen zetten. ICES (Centrum Ethiek in de Sport) komt een sessie geven over Sport met Grenzen. Dit is een sessie die zowel voor trainers, bestuurders en uiteraard voor alle API’s (aanspreekpunt integriteit) interessant kan zijn. Het is bovendien het eerste deel van een volwaardige opleiding voor alle API’s (dat zal in de toekomst ook opgenomen worden in het jeugdsportproject en wellicht ook nog andere subsidies).

LOGO SPORT VLAANDEREN      logo Ethias