Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Challenge Polen 2018

Heren enkel

Robin Devos kon makkelijk zijn poule winnen in Polen, hij won zijn twee wedstrijden met 4-0. In de eerste ronde van de hoofdtabel verloor Robin met 4-1 tegen de Roemeen Szocs. Laurens Devos en Olav Kosolosky konden beiden stunten in hun eerste wedstrijd, Olav won tegen de Fransman Menand, terwijl Laurens de Deen Dilling versloeg. Laurens kon zich vervolgens net niet plaatsen, hij verloor met 12-10 in de zevende set tegen Hung uit Taipei (het eerste reekshoofd van de kwalificaties). Olav verloor met 4-1 tegen de Egyptenaar El--Beiali.

Dames enkel

Nathalie Marchetti won haar eerste wedstrijd vlot met 4-0. In haar tweede wedstrijd verloor ze tegen de Roemeense Diaconu, waardoor ze zich niet kon plaatsen voor de hoofdtabel.

U21

Bij de U21 konden zowel Olav Kosolosky en Laurens Devos verrassen, beide youngsters wonnen hun poule. Dit is een knap resultaat, vermits zij slechts als derde geplaatst waren. Op de hoofdtabel kon Laurens geen vuist maken tegen de Pool Badowski, hij verloor met 0-3. Olav Kosolosky kon een set afsnoepen van de Japanner Kanamitsu, maar hij verloor met 1-3.

Heren dubbel

In het dubbelspel konden Laurens Devos en Robin Devos zich knap plaatsen voor de hoofdtabel.

Afbeelding(en): 
Speler(s): 
Laurens Devos
Nathalie Marchetti
Olav Kosolosky
Robin Devos
Coach(es): 
Ferenc Karsai
Datum: 
dinsdag, 13 maart, 2018 tot zaterdag, 17 maart, 2018
Plaats: 
Spala