Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Corona-update

Het bestuur van de VTTL kwam op 24 augustus samen om de opstart van de competitie te bespreken gezien de huidige omstandigheden. Na analyse van alle aspecten verbonden aan deze heropstart werden meerdere opties besproken. Het bestuur heeft uiteindelijk beslist dat de beste oplossing is om de interclub 2020-2021 te laten doorgaan zoals gepland. Uiteraard blijven we de situatie van dichtbij opvolgen.

U kan alle richtlijnen betreffende deze heropstart en specifieke implicaties terugvinden in bijlage. Een goede samenwerking tussen VTTL en AF is gebeurd, wat zeker toe te juichen is. De VTTL-richtlijnen zijn specifiek, maar daarnaast zijn er uiteraard ook nog specifiekere richtlijnen van toepassing in bepaalde regio’s en gemeenten. Het is dan ook zaak om deze richtlijnen goed na te lezen en toe te passen. Informeer uw tegenstanders ook heel goed indien er extra richtlijnen zijn.

Wij hopen uiteraard dat de competitie 2020-2021 volledig afgewerkt kan worden, maar daarvoor rekenen we ook op iedere club en ieder lid. Samenwerken is meer dan noodzakelijk in deze omstandigheden en respect voor de regels moet er zijn voor iedereen.

De richtlijnen werden ondertussen ook officieel bekrachtigd op 31 augustus op de Nationale Raad van Bestuur.

Wij wensen U alvast veel succes toe.

Keep it safe !!!

LOGO SPORT VLAANDEREN