Vlaamse Tafeltennisliga

SOB Belgium

Beste Collega’s & Vrijwilligers,

De tafeltenniscompetitie & de tornooien zijn reeds een aantal weken bezig. Ook Special Olympics Belgium is reeds een aantal maanden bezig met de voorbereiding van de Nationale Spelen 2016. Zoals gebruikelijk vinden deze plaats in het weekend van OLH Hemelvaart, of met andere woorden van 4 tot en met 7 mei 2016. De competities starten op 5 mei. Gaststad voor deze 34ste editie is La Louvière. Zowel La Louvière, SOB, de managers als de vrijwilligers trachten er ook dit maal een fantastische editie van te maken.

Het tafeltennisevenement gaat dit jaar door in het LouvExpo, Rue du Hoquet 7 te 7100 La Louvière. Een prachtige locatie die ons de mogelijkheid biedt om een prachtige setting op te bouwen. Wat de huisvesting betreft, hebben we het de voorbije jaren niet getroffen. Na een rondvraag vorig jaar werd er het idee geopperd of we mits een bijdrage van maximum 30,00 euro per dag niet iets beter konden gehuisvest worden. Ondergetekende is met dit voorstel naar SOB gestapt en zij hebben dit aanvaard.

Nu is het vinden van een locatie niet eenvoudig. Er moet immers voor een 10.000 personen een overnachtingsplaats gevonden worden. SOB vond voor ons een overnachtingsplaats een 30 kilometer van de Sportlocatie vandaan in Gosselies. Het hotel is het Balladins Superior Carleroi, Rue Santos Dumont 39 te 6041 Charleroi. Wat het vervoer betreft zal ondergetekende eerstdaags nog een gesprek hebben met SOB. We dienen er wel rekening mee te houden dat we een kleine 30 minuten reistijd hebben van het hotel naar de Sport Venue en vice-versa.

Het grote voordeel is dat we als voltallige groep op één locatie verblijven en samen plezier kunnen maken. De kostprijs bedraagt 30,00 Euro per persoon per dag ontbijt inbegrepen. Momenteel werden er 10 TWIN kamers gereserveerd in dit hotel voor onze groep. Om annulatiekosten te vermijden vraagt SOB ons uitdrukkelijk dat we bevestigen voor 20 Februari 2016 hoeveel TWIN kamers we effectief zullen gebruiken. Dus is het aan jullie, lieve collega’s en vrijwilligers, om jullie agenda te raadplegen en na te kijken of jullie er in mei zullen bijzijn en/of er een kamer (2 personen per kamer) dient gereserveerd te worden. Ik hoop dat ik op jullie hulp mag rekenen.

Met collegiale groeten,
Philip Van Oeckel
Manager Tafeltennis

LOGO SPORT VLAANDEREN    logo Be Gold  logo Ethias  logo Tibhar